Pay-Per-Click

Adverteren op Google staat ook gekend onder de naam Pay-Per-Click. PPC is de betaalde zoekafdeling binnen de online zoekmachine. Het is een erg populaire en succesvolle manier om meer klanten naar uw website te sturen aan de hand van advertenties. Met zorgvuldig opgebouwde PPC-campagnes kunt u uw bedrijf online adverteren in de betaalde vermeldingen van een zoekmachine.

Bij Digital Ninja wordt u bijgestaan door een Google Ads expert die goed thuis is in alle belangrijke advertentiemogelijkheden. Kiezen voor ons Google Ads Management betekent dat u uw doelpubliek kan aanspreken net op het moment dat ze op Google zoeken naar zoektermen die te maken hebben met uw producten of diensten. U kan uw advertenties op Google aan onze bekwame vakmensen over laten - We monitoren, optimaliseren en houden u op de hoogte met regelmatige updates.

 

Waarom zou u adverteren op Google?

Betaalde zoekresultaten domineren de zoekresultaten pagina's. Ze verschijnen telkens boven de organische zoekresultaten. Dit wil zeggen dat potentiële klanten altijd eerst uw advertentie zien. Ook als ze beslissen om naar beneden te scrollen. Daarbovenop komt dan nog dat er vandaag de dag diverse mogelijkheden zijn zoals bewegende banners op gerelateerde websites (Display Ads) en uitgebreide productadvertenties met afbeelding (Google Shopping Ads).

Adverteren op Google is een beproefde methode om meer omzet te genereren en klanten op het juiste moment te bereiken. Advertenties op Google meten hoe vaak uw advertentie getoond is, hoe vaak klanten op uw advertentie hebben geklikt, of ze u hebben opgebeld of het contactformulier op uw website hebben ingevuld. U weet dus exact wat uw gespendeerde geld opbrengt en waar het naartoe gaat.

Op de juiste manier online adverteren

Op de juiste manier online adverteren kan zeer effectief zijn. De gemiddelde ondernemer beschikt niet over de parate kennis om kostenbesparend te adverteren en heeft geen tijd om zijn campagnes correct te beheren. Google Ads opgezet door Digital Ninja zijn voordelig en effectief, zelfs met beperkte budgetten. Onze ervaring kan doorslaggevend zijn in het vergaren van nieuw leads.

Afspraak Maken
 
Adverteren op Google