Wat zou u te zeggen hebben over uw bedrijf als u maar 90 seconden had?

Video content is baas op social media. Het trekt meer aandacht dan posts met teksten, foto's of links. Een video kan uw boodschap veel effectiever overbrengen dan woorden en afbeeldingen. Door boeiende video-inhoud te maken vergroot u de zichtbaarheid van uw merk. Het is de ideale manier om uw bereik te vergroten en effectiever te connecteren met uw doelgroep.

Voor het maken van een animatievideo, kunnen wij beroep doen op een ruime selectie animaties, Live-Action beelden en foto scenes in verschillende stijlen. Ook zelf opgenomen beelden kunnen we verwerken in de video. Zo een animatievideo is hierdoor al mogelijk vanaf €90,-

Disclaimer

Bij onze animatievideo's zijn wel enkele beperkingen van toepassing. We kunnen de duurtijd van scenes niet of slechts beperkt aanpassen. We hebben keuze uit een beperkt aantal lettertypen en doorgaans is het aantal karakters tot 80 stuks beperkt. We kunnen de scenes niet op maat aanpassen en beschikken niet van alle voorwerpen/onderwerpen over een animatie. Er kunnen 3 kleuren gebruikt worden (namelijk 2 achtergrondkleuren en 1 tekstkleur).

Afspraak Maken
 
Animatievideos