SEO Copywriting voor Website Fietsenmaker

#SEO-Copywriting

 
SEO Copywriting voor Website Fietsenmaker

SEO Copywriting voor Website Fietsenmaker

In samenwerking met een digitaal agency mochten wij instaan voor het schrijven van de websiteteksten voor een van hun klanten.

Als bedrijf is het belangrijk om online gevonden te worden in Google. Voor een fietsenmaker is dat juist erg belangrijk.

Consumenten en bedrijven die beroep doen op de diensten van een fietsenmaker gaan eerst via Google op zoek naar een oplossing. Zeker als ze op zoek zijn naar een lokale dienstverlener. Daarom koos dit digitaal agency ervoor om Digital Ninja in te laten staan voor het schrijven van teksten voor de nieuwe website van deze fietsenmaker.

Het doel was om de teksten lekker te laten lezen, maar tegelijkertijd toch te optimaliseren voor de zoekmachines. Zo werden zoekwoorden op de juiste plaats gezet, titels en meta tags geoptimaliseerd en niet te vergeten: accurate informatie.

Om de integriteit van het digitaal agency te bewaren is de naam van de klant onherkenbaar gemaakt.

Afspraak Maken
 
Digital Ninja

Laten we samenwerken

Gepassioneerd staan wij ondernemers en digitale agencies bij met ondersteuning op maat.

De toenemende invloed van online vindbaarheid heeft een groot effect op de groei van een onderneming. Met onze uitstekende ondersteuning en praktische adviezen, is meer omzet binnen handbereik.

Share Tweet Share Mail