Social Media Beheer voor Oasis 9

#SocialMedia

 
Social Media Beheer voor Oasis 9

Social Media Beheer voor Oasis 9

Voor de sociale media van Oasis 9, mag Digital Ninja instaan voor het ontwerpen, schrijven en posten van berichten die het doelpubliek aanspreken.

Zomaar wat beginnen posten... Dat is niet onze stijl. Voor we beginnen is het belangrik de doelgroep te definiëren en een strategie voor op te stellen. Na een uitgebreide meeting met de klant, werd deze Social Media Strategie geoptimaliseerd en uitgewerkt.

Vooraleer we beginnen met het posten van berichten, hebben we de Facebook pagina vervolledigt en een Instagram account aangemaakt. Dat is de ideale manier om het bereik te vergroten.

Elke maand krijgen de medewerkers van Oasis 9 de berichen voor komende maand toegestuurd. Zij krijgen van ons dan enkele dagen tijd om deze te controleren en eventuele aanpassingen aan ons door te geven. Zijn ze goed? Dan gaan we de komende maand volledig inplannen. Op die manier moeten de medewerkers van Oasis 9 een minimum aan tijd besteden aan Social Media.

Zijn er reacties of privé berichten? Ook daar staat Digital Ninja voor in. Kunnen we de vraag beantwoorden? Goed, dan doen we dat. Weten we het antwoord niet meteen? Dan vragen we de klant een e-mail te sturen.

Op die manier maken wij #SocialMediaMakkelijker voor Oasis 9.

Afspraak Maken
 
Digital Ninja

Laten we samenwerken

Gepassioneerd staan wij ondernemers en digitale agencies bij met ondersteuning op maat.

De toenemende invloed van online vindbaarheid heeft een groot effect op de groei van een onderneming. Met onze uitstekende ondersteuning en praktische adviezen, is meer omzet binnen handbereik.

Share Tweet Share Mail