Online Gevonden Worden

De online zichtbaarheid en het succes van uw website is afhankelijk van de optimalisatie voor de zoekmachines. In het Engels spreken we van Search Engine Optimisation, afgekort is dat SEO. Uw website onderwerpen aan zo'n optimalisatie helpt om te sturen waar en wanneer uw website getoond wordt in de zoekresultaten.

Wij zorgen dat u beter zal scoren in Google, maar ook meer relevante leads zal ontvangen. Dit doen we aan de hand van betere code, de juiste plaatsing van zoekwoorden en het herontwerpen van uw landingspagina. Liever zelf de aanpassingen maken? No Problemo - wij kunnen uw website aan een analyse onderwerpen en een SEO optimalisatie checklist aanleveren met alle verbeteringen die uw website nodig heeft.

Specialisatie in Local SEO

Miljoenen personen gebruiken het internet om op zoek te gaan naar lokale bedrijven in hun buurt. Daarom heeft Digital Ninja zich gespecialiseerd in strategieën voor lokale SEO. Door uw website te optimaliseren voor diegenen die op zoek zijn naar uw producten en zich in een nabijgelegen locatie bevinden, kan u ervoor zorgen dat uw website in deze zoekresultaten tevoorschijn komt.

Afspraak Maken
 
Zoekmachine Optimalisatie